top of page
  • Skribentens bildTryggtBoende

Vi ses på SSIL-mässan "De som Utmanar" i Luleå

Vi ser fram emot SSILs utbildningsdag på temat "De som utmanar - att undvika vårdsammanbrott", som kommer att äga rum på Clarion Hotel Sense i Luleå torsdagen den 12e oktober. Du kommer väl och säger hej ?

SSIL-mässa 12e okt Luleå | TryggtBoende
Kom och säg hej till oss på SSIL-mässan "De som utmanar" i Luleå, torsdagen den 12e oktober

Långsiktigt hållbara placeringar

Vi finns på plats för att prata om våra innovativa, skräddarsydda skyddat boendelösningar på mässan. Kom förbi vår monter där vi gladeligen ger en djupare inblick i vår verksamhet och våra lösningar.


Som experter inom området strävar vi efter att erbjuda en trygg och säker miljö där individer kan återhämta sig från olika svåra livssituationer. Bland annat berättar vi gärna om hur vi arbetar för att stärka, trygga och säkra upp våra klienter som närmar sig avslutade placeringar.


Detta är någonting vi brinner för då vi erbjuder kreativa lösningar som skapar bättre förutsättningar för långsiktigt hållbara placeringar även efter att placeringstiden är slut, vilket ju är målet.


Vi vill bygga starka partnerskap

Mässor som SSIL ger oss en möjlighet att nätverka, dela kunskap och bygga starka partnerskap med de som är verksamma inom vårt område.


Vi ser fram emot att träffa socialsekreterare, placerare, samordnare och chefer inom kommun och kriminalvård och få möjlighet att presentera vårt arbete inom skyddat boende.


Besökare som är intresserade av att boka tid för möten med någon av våra representanter under mässan uppmanas att kontakta Joakim Ulmefors på LinkedIn i förväg för att säkerställa lämpliga upplägg.


Vi ser fram emot att få träffa dig och prata mer om säkra och skräddarsydda skyddade boendelösningar!

 

TryggtBoende-teamet


Comments


bottom of page