top of page
TryggtBoende i Sverige AB

Polis och socialtjänst

Sex vanliga frågor och snabba svar

Frågor och svar

TryggtBoende är experter på skyddat boende för de som utsatts för våld och hot, vi anlitas av polis och socialtjänst för såväl skyddade boendelösningar som kurser och utbildningar. Vi förstår att det ofta behöver gå fort. Därför har vi samlat snabba svar på sex vanliga frågor (alternativt kontaktuppgifter till de som kan svara snabbt) nedan. Tveka inte för att kontakta oss!

Vad kostar det?

Vi på TryggtBoende förstår att pengar spelar en roll när det handlar om skyddat boende och allt som hör detta till. Kontakta oss för snabb återkoppling om pris!

Kan ni hämta?

Ja! Tack vare vår långa erfarenhet inom person- och säkerhetstekniska insatser kan vi med stolthet erbjuda säkra transporter och upphämtning av klienten vid inskrivning.

Har ni plats?

Tack vare unika samarbeten med hyresvärdar runtom i landet kan vi i de flesta fall svara ja på denna fråga. Kontakta oss för att veta mer om vilka möjligheter som finns i ert område.

placeringsinfo@tryggtboende.nu  |  010 - 303 07 00

Har ni personal?

Vi har alltid rätt person på rätt plats. TryggtBoende har till ert förfogande barnsamordnare, socionomer, sociala uppsökare, skydds- och säkerhetsexperter med lång erfarenhet i branschen och av ViNR-arbete.

Hur får jag kontakt?

Tel. +46 (0)10 - 303 07 00

placeringsinfo@tryggtboende.nu

Har ni kompetens?

Ja! TryggtBoende är utbildade i Freda, SARA, PATRIARK samt gedigen utbildning inom kognitiv terapi, kristeori, enskild metodik som MI, ROS-modellen, Signs of Safety och spetskunskap inom ViNR, kriminalitet och missbruk.​ Vi är även stolta över att kunna erbjuda risk- och sårbarhetsanalyser enligt ISO 31000:2018.

Välplanerade projekt

TryggtBoende | skyddat boende

Boka din konsultation.

Vi tror att genomtänkta och välplanerade projekt leder till trygga och långsiktigt hållbara placeringar. Vi erbjuder vår expertis inom skydd och säkerhet inte bara för klienten men för dig och hela teamet. Tveka inte för att boka in en konsultation med oss.

bottom of page