top of page
Om oss | TryggtBoende

Om oss

Skyddat boende för utsatta

Hos oss får utsatta skydd och stöd för att påbörja en bearbetning av sina upplevelser med professionell hjälp. Vi kan initialt erbjuda skyddat boende och akut krisstöd i de flesta av Sveriges län. Vi är även behjälpliga i kontakten med myndigheter (t.ex. polis, socialtjänst och sjukvård). 
 

Vi kan göra risk och skyddsbedömningar enligt Freda, PATRIARK och SARA. Vi arbetar på uppdrag från socialtjänst med de behov som finns. Vår tanke är att familjer som är placerade ska kunna börja skola, barnomsorg, arbete eller liknande för att etablera sig på orten och inte behöva flytta mer än nödvändigt. 
 

Välplanerade projekt

TryggtBoende | skyddat boende

Boka din konsultation.

Vi tror att genomtänkta och välplanerade projekt leder till trygga och långsiktigt hållbara placeringar. Vi erbjuder vår expertis inom skydd och säkerhet inte bara för klienten men för dig och hela teamet. Tveka inte för att boka in en konsultation med oss.

Värderingsstyrd Organisation

Vi är en organisation med visionen att förbättra människors liv genom att bidra till deras utveckling och självständighet. Tack vare ett unikt samarbete med dussintals hyresvärdar kan vi erbjuda skyddat boende i flertalet utav Sveriges län.

Kvalitetsfokus

Vårt kontinuerliga kvalitetsarbete genomsyrar hela vår organisation. Kvalitetsarbetet är strukturerat och vi arbetar med att planera, utvärdera, utveckla och följa upp kvaliteten i samtliga arbetsmoment och processer.

 

För oss innebär kvalitet att våra insatser baseras på individens behov och önskemål såväl som evidens, kompetens och beprövad erfarenhet. Vi strävar efter att möta varje individ med medkänsla, förståelse, engagemang och kompetens.

Människan i Fokus

Vi arbetar med att sätta varje människa i fokus, att lyssna in och guida dem vidare i processen framåt. För att lyckas med detta så har vi en boendekedja med olika sorters stödboende, skyddat boende och öppenvård i flertalet av Sveriges län.

 

Detta möjliggör för oss att erbjuda ett individ- och behovsanpassat stöd med möjlighet till både utslussning och eget förstahandskontrakt när man är färdig i processen.

Riskanalys

Vi genomför efter uppdrag en risk- och sårbarhetsanalys enligt ISO 31000:2018, där vi genomlyser offer, förövare och nätverk.

 

Vi går igenom viktiga faktorer som på både kort och lång sikt kan påverka offret i negativ riktning, men vi påvisar även möjliggörare för ett tryggt och säkert liv framöver.

 

Denna analys får ni skriftligt och kan användas som ett underlag för framtida planering. 

Om oss | TryggtBoende

TryggtBoende i Sverige AB

TryggtBoende är ett team av ViNR- experter (Våld i Nära Relationer) som gemensamt identifierat en brist på marknaden vad gäller skyddslösningar från ax till limpa. Vi erbjuder kompetens från hotbildens påverkan på hela familjen till steget vidare bort ifrån hotet och utanförskapet in i en fredad vardag.

Bolagsinfo

Tryggtboende i Sverige AB

Org.nr: 559245-8441

BOX 6009

400 60 Göteborg

Västra Götalands län

Bransch: Hälsa & Sjukvård

- Vård & Omsorg med Boende

Svensk Näringsindelning

87902 - Omsorg och sociala insatser i övriga boendeformer för vuxna

bottom of page