top of page
  • Skribentens bildTryggtBoende

Vi ses på Dagen för Skyddat Boende

Vi ser med glädje fram emot premiären av Dagen för Skyddat Boende i Gothia Towers Göteborg på torsdag den 26e oktober, med målet att vara en samlingspunkt för alla som verkar inom området skydd och säkerhet.

TryggtBoende | Dagen för Skyddat Boende 2023
Dagen för Skyddat Boende | 26/10-23 | Gothia Towers Göteborg

Besök oss i montern för

  1. Engagemang i kvalitet och rättssäkerhet: Som en av utställarna på mässan delar vi arrangörernas vision om ökad kvalitet och rättssäkerhet inom branschen

  2. Erfarenhetsutbyte: Vårt team ser fram emot att dela våra erfarenheter och lära av andra, för att tillsammans höja branschens standard

  3. Fokus på säkerhet: Vi på TryggtBoende lägger stor vikt vid säkerhet i alla dess aspekter. Diskutera de senaste innovationerna och lösningarna med oss!


Prominenta talare

"Dagen för Skyddat Boende" bjuder inte bara på en möjlighet att möta branschens ledande aktörer utan också chansen att lyssna till framstående talare som Kriminalkommissarie Gunnar Appelgren, expert på organiserad brottslighet, Josefin Kjellberg, doktorand i socialt arbete, Fredrik Malmer, legitimerad psykoterapeut, och professor Åsa Källström från Örebro Universitet.


Detta är en perfekt dag för alla som är verksamma inom skyddat boende, arbete med våld i nära relationer, avhopparverksamhet eller andra områden inom skydd och säkerhet. Dessutom, glöm inte bort att hela dagen är kostnadsfri med frukost, lunch och fika inkluderat!


Möte med oss

Besökare som är intresserade av att boka tid för möten med någon av våra representanter under mässan uppmanas att kontakta Joakim Ulmefors på LinkedIn i förväg för att säkerställa lämpliga upplägg. Vi ser med spänning fram emot att träffa dig där! Välkommen till vår monter för inspirerande samtal och insikter om framtidens boende.

 

TryggtBoende-teamet


Comments


bottom of page