top of page
  • Skribentens bildTryggtBoende

Ledig tjänst: Skyddshandläggare

Tryggt boende i Sverige AB är inne i en expansiv fas och vi söker nu en blivande kollega till ett föräldravikariat under perioden 2023-12-30 - 2024-09-30 med möjlighet till förlängning. Anställningen kan komma att omvandlas till en tillsvidareanställning.

Jobba hos oss på TryggtBoende
Vi samverkar nära polis och socialtjänst för att hjälpa människor att bygga en ny tillvaro och uppnå autonomi.

Samverkan

Tryggt Boende i Sverige AB är upphandlade som leverantörer av skyddade boende avseende VIN-ärenden och avhopparverksamhet i ett stort antal kommuner runt om i Sverige. Vi tar emot placeringar från Socialtjänsten och Polis och har en tät samverkan med dessa under hela boendetiden varför det krävs att du är mycket duktig på samverkan.


De individer som placeras inom Tryggt Boende har många gånger en komplex situation varför det krävs att du har en god kunskap om alla olika samhällsaktörer och kan samverka med dessa. Vårt uppdrag är att bygga en ny tillvaro för de människor som kommer till oss så att de kan uppnå en autonomi.


Säkerhet & sekretess

Vi ställer utöver detta mycket höga krav på att du som söker är säkerhetsmedveten och medveten om att du i din arbetssituation har en absolut sekretess och yppandeförbud om allt som rör verksamheten för att skydda dem som lever sina liv inom vår verksamhet.


Vi förutsätter att du som söker tjänsten är en nyfiken problemlösare med god förmåga att se människors förmågor och är entusiastisk inför möjligheten att få människor att växa och bli självständiga. Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskaper inom riskbedömningar och arbete med hedersproblematik och VIN-frågor.


Krav & önskemål

Vi som jobbar inom Tryggt Boende har lång erfarenhet av att arbeta med VIN-frågor och avhoppare samt mycket goda kunskaper i att jobba med empowerment i individärenden. Vi ser gärna att du är flerspråkig. Körkort är ett krav då du rör dig över stora delar av landet i din yrkesutövning. Det förekommer arbete utanför kontorstid samt även helgtjänstgöring.


Tjänstens huvudsakliga arbetsområde är företrädesvis i södra Sverige varför det är praktiskt om du bor i Halland eller Skåne. För mer information och för att ansöka om tjänsten, vänligen kontakta Joakim Ulmefors på joakim@tryggtboende.nu .


Läs mer om och sök tjänsten (öppnas i ny webbläsare)


Comments


bottom of page