top of page
  • Skribentens bildTryggtBoende

Följ TryggtBoende på Instagram

Idag meddelar VD Joakim Ulmefors lanseringen av TryggtBoendes officiella konto på Instagram som en del i företagets digitala strategi. "Vi vill sätta en personlig prägel ur ett anonymt perspektiv" förklarar Joakim.

TryggtBoende på Instagram
TryggtBoende meddelar idag lanseringen av sitt officiella konto på Instagram

Det onda med det goda

Utöver en utökad kommunikation med befintliga och nya kunder kommer kontot att användas för att ge en personlig bild av vardagen hos team som jobbar med skyddat boende och de utmaningar de kan ställas inför.


"Självklart visar vi upp våra tjänster och vår expertis..." säger VD Joakim Ulmefors och fortsätter "...men det är även en unik möjlighet för vår omgivning att se en sida av oss man kanske inte lärt känna tidigare".


Beslutet att vara närvarande på Instagram togs inte lättvindigt men det var viktigt för hela teamet att kontot skulle porträttera det goda med det onda inom branschen och de utmaningar teamet ibland ställs inför.


Säkerheten i första rummet

"Vår bransch är ofta väldigt anonym av självklara skäl. Teamet, våra kunder och klienters säkerhet kommer alltid i första rummet", säger Joakim.


Han menar att det går att vara personlig med sina följare, dela en ibland rå verklighet och ändå vara anonym "Vi vill sätta en personlig prägel ur ett anonymt perspektiv" förklarar han.


"Vi ser fram emot att använda Instagram som en kanal för att skapa inspiration, inkludering och ge en ärlig inblick i vår bransch och vardag" säger Joakim.


För mer information och för att följa TryggtBoende på Instagram Klicka Här.

 

TryggtBoende

Den 17e april 2023

bottom of page