top of page
  • Skribentens bildTryggtBoende

Joakim Ulmefors ny VD på TryggtBoende

I maj tillträder Joakim Ulmefors som ny VD för TryggtBoende och tar således över stafettpinnen för att leda och driva TryggtBoendes fortsatta utveckling på marknaden och position inom branschen av skyddade boendelösningar.

Joakim Ulmefors, Andreas Karlsson
Till vänster: Joakim Ulmefors, till höger: Andreas Karlsson

Spännande ny fas

Joakim har gedigen erfarenhet inom socialt arbete och kommer närmast från en tjänst som enhetschef på socialförvaltningen i Lilla Edets kommun. Dessförinnan har Joakim innehaft olika roller sedan han blev socionom 95, bl.a. som handläggare, IFO- chef och verksamhetschef inom Teambo- koncernen som också rör sociala boendelösningar. Han lämnar således nu den offentliga sektorn för att leda teamet på TryggtBoende i ett spännande förändringsarbete.


- Vi är mycket glada över att Joakim har accepterat rollen som VD eftersom den nya fas som TryggtBoende är på väg in i behöver precis det driv och engagemang han tillför ledarrollen. Jag och hela teamet är förväntansfulla för framtiden med Joakim som kollega, säger Andreas Karlsson, boendesamordnare på TryggtBoende.


Information
Joakim Ulmefors, ny VD för TryggtBoende

Fick min uppmärksamhet

- TryggtBoende är ett välmående företag som fick min uppmärksamhet genom att särskilja sig med sitt fokus på skräddarsydd kompetens och säkerhet, säger Joakim Ulmefors.


TryggtBoende består av kvinnliga och manliga medarbetare med en rad olika kompetenser och bakgrunder. Fokus läggs på de boendes behov och att finna helhetslösningar för att hjälpa de komma vidare i livet.


- Jag ser fram emot att påbörja VD-uppdraget och tillsammans med styrelsen och mina nya kollegor ta bolaget till nästa fas i sin livscykel, fortsätter Ulmefors.


TryggtBoende i Sverige AB har sedan starten 2020 assisterat och utbildat polis och socialtjänst i hela landet i skydd, säkerhet och socialt arbete för skyddade boendelösningar. Nu lämnar bolaget nystartsfasen och med Joakim i spetsen gör man sig redo att växa.

 

TryggtBoende i Sverige AB


Comments


bottom of page