top of page
  • Skribentens bildTryggtBoende

Möt oss på Socionomdagarna 2023

Socionomdagarna 2023 står för dörren, och i år blir närvaron kanske som mest betydelsefull. Med ett samhälle i ständig förändring, där socionomernas roll debatteras och formas om, bjuder dessa två dagar, den 8-9 november på Stockholmsmässan, på en oas av kunskap, nätverkande och inspiration.

Information
Soconomdagarna har efter 19 framgångsrika år blivit en vital samlingsplats för reflektion och nätverkande

Heike Erkers, förbundsordförande för Akademikerförbundet SSR, betonar att dessa dagar är vitala för reflektion och påfyllning. Vi på TryggtBoende delar denna vision och är här för att bidra till just detta.


Monter A05:16

Som socionom vet du att varje dag kommer med sina unika utmaningar. I dessa osäkra tider, när världen skakas av krig, ekonomiska svängningar och desinformation, är det kritiskt att hitta styrka i gemenskap och nya perspektiv. Detta är kärnan i Socionomdagarna, och det är också varför TryggtBoende stolt står redo för spännande samtal i monter A05:16.


I vår monter lyssnar vi på de utmaningar du står inför och erbjuder konkreta förslag på hur skräddarsytt skydd kan vara lösningen. Vi är här för att dela med oss av vår kunskap, diskutera heta ämnen inom socialt arbete, och för att visa hur våra tjänster kan förenkla och förbättra din yrkesvardag. Socionomdagarna handlar om att knyta kontakter. Vår monter är en mötesplats för att nätverka och utbyta idéer.


Möte med oss

Besökare som är intresserade av att boka tid för möten med någon av våra representanter under mässan uppmanas att kontakta Joakim Ulmefors på LinkedIn i förväg för att säkerställa lämpliga upplägg. Vi ser med spänning fram emot att träffa dig där! Välkommen till vår monter för inspirerande samtal och insikter om framtidens boende.

 

TryggtBoende-teamet


Comments


bottom of page