top of page
  • Skribentens bildTryggtBoende

Ett Hjärtligt Tack

Det är Alla Hjärtans Dag- vecka och jag vill rikta ett hjärtligt tack till det fantastiska teamet som gör TryggtBoende möjligt. Deras brinnande engagemang och omsorg skapar inte bara en trygg miljö för våra klienter men en grogrund för tillit och gemenskap att blomstra.


Kvinnor som stöttar varandra
Ett Tack till kollegorna på TryggtBoende

Till våra vänner

Denna uppskattningens vecka vill vi också passa på att tacka samarbetspartners, volontärer och andra som bidrar till den varma gemenskapen här. Ni gör skillnad varje dag och sprider inspiration till varje hörn av TryggtBoendes verksamhet.


Till mina fantastiska kollegor

Inom väggarna på TryggtBoende har jag sett ovärderliga ögonblick av vänskap, omtanke och glädje. Teamet går ibland långt utöver sina uppgifter för att säkerställa att varje individ känner sig trygg, sedd och hörd. Deras engagemang för att skapa en positiv atmosfär har verkligen gjort TryggtBoende till en plats för framtidshopp hos våra boende.


Ert hårda arbete, starka empati och innerliga vilja att skapa en plats som inte bara är ett boende utan kan ses som ett hem är uppmärksammat inte bara av mig men av våra branschkollegor. Tack för att ni går den extra milen för vårt team och vår sak, det gör skillnad för människors liv!


Ni är oändligt uppskattade.


VD, TryggtBoende

Comments


bottom of page