• TryggtBoende

TryggtBoendes nätverk växer

Idag slöt TryggtBoende avtal med ännu en stor fastighetsägare som kan erbjuda deras klienter den enorma trygghet det innebär med förstahandskontrakt efter placeringstiden.

svartvit bild på vitmålad trädörr
På tisdagen knöts ännu ett värdefullt samarbete med en av branschens stora fastighetsägare

Det var på tisdagen den 23e mars som TryggtBoendes säkerhetschef Jonas Ahl kunde informera om att man knutit ännu ett värdefullt samarbete med en av branschens stora fastighetsägare.


svartvit bild på vitmålad trädörr
Kan erbjuda ettor, tvåor, fyror och femmor

"Det är ett riktigt spännande samarbete"

Säkerhetschef Jonas Ahl är tillbaka efter att personligen ha gått på visningar av fastighetsägarens lägenheter och känner sig exalterad.


" Det är ett riktigt spännande samarbete som kommer innebära att vi kan erbjuda ettor, tvåor, fyror och femmor i större, student- och arbetarstäder i väst Sverige vilket ger våra klienter en seriös chans att börja om på nytt." berättar han.


Unika möjligheter att hjälpa

Överenskommelsen bygger vidare på TryggtBoendes unika möjlighet att erbjuda brottsoffer den trygghet det innebär att få förstahandskontrakt efter placeringstiden. Det ökar deras möjligheter att komma tillbaks in i vardagen efter en placering och ger de tryggheten som behövs för att våga rota sig och komma till rätta i sina nya förutsättningar.


"Så att ha fått en så stor samarbetspartner som denne aktör ändå är betyder mycket för TryggtBoendes fortsatta möjlighet att hjälpa snabbt, smidigt och säkert." Säger Jonas.


TryggtBoende har lägenheter tillgängliga för placering omgående, läs mer om vilka möjligheter vi har att hjälpa dig inne på "Frågor och svar" .

 

Ring för snabb information: 073 - 533 54 92

Eller mejla oss på placeringsinfo@tryggtboende.nu